ITS ALL ABOUT FEELINGS

All
#Branding
#Content & Partnership
#Events planning
#Public Relations
#Social Media
Viggo manifest
Uneori vrem să transmitem un mesaj ascuns prin hainele pe care le purtăm, alteori vrem să ascundem de ceilalți gândurile și emoțiile noastre, camuflând starea de spirit. Armonia dintre materiale, culori și croieli, trebuie să fie în concordanță cu personalitatea fiecăruia. Am demonstrat că hainele nu au doar un rol practic, ci și unul de comunicare și relaționare cu lumea exterioară.  
Totul despre confort și statut
Am ales să povestim despre o mașină prin prisma unui jurnal de senzații. E un fel foarte intim și friendly de a cunoaște un brand, de a te apropia de el. Imaginea Rodicăi Ciorănică a făcut și mai atractivă și credibilă narațiunea. 
Art Calendar inspired by Gitana Winery
Un shooting roșu intens, în cadrul Soirees de la Mode, București, cu cei mai tari fotografi ai momentului - Gabriel Hennesey şi Ciprian Strugariu. Proiectul a adunat în jurul său comunitatea fashioniştilor şi consumatorilor revistei RED by Rodica Ciorănică. O minunată colaborare cu celebrul stilist și critic de modă român, Alin Gălăţescu. 
Dincolo de fum este… foc
O poveste a simțurilor care a reuși să mixeze trăirile cu savoarea unui cognac prin intermediul unei istorii fotografice inedite. 
Stările lui Aurelius
Drept tribut vinului spumant, am decis să îmbrăcăm în #RED câteva personaje care găsesc în gustul acestei băuturi un moment de regăsire și fericire. Împreună cu Aurelius am conturat un proiect despre cum savurăm un pahar de șampanie, indiferent de când, cum și unde. 
Creating space for fashion
Nimic nu este mai creativ decât un spațiu gol. Ca o scenă în care se poate întâmpla orice. Deschiderea noului spațiu pentru modă în showroom-ul FCODE, alături de trei cele mai determinate, proactive și dinamice femei din țară.
Bizarre by FABRIK - Triangle Studio
Un proiect marca FABRIK. Neobişnuit. Bizar. Uimitor prin abordări creative, felul de a socializa şi locaţii. Subiecte despre artă, teatru, fotografie, modă, împletite într-un concept night out.