Viggo manifest

Uneori vrem să transmitem un mesaj ascuns prin hainele pe care le purtăm, alteori vrem să ascundem de ceilalți gândurile și emoțiile noastre, camuflând starea de spirit. Armonia dintre materiale, culori și croieli, trebuie să fie în concordanță cu personalitatea fiecăruia. Am demonstrat că hainele nu au doar un rol practic, ci și unul de […]

ianuarie 2021 - februarie 2019

Uneori vrem să transmitem un mesaj ascuns prin hainele pe care le purtăm, alteori vrem să ascundem de ceilalți gândurile și emoțiile noastre, camuflând starea de spirit. Armonia dintre materiale, culori și croieli, trebuie să fie în concordanță cu personalitatea fiecăruia. Am demonstrat că hainele nu au doar un rol practic, ci și unul de comunicare și relaționare cu lumea exterioară.  

Despre client

The signature of success.

Viggo este povestea stilului masculin definit prin rafinament desăvârşit, calitate absolută, pasiune incontestabilă şi o deplină încredere în propriile forţe. Este definiţia costumului tradiţional impecabil executat şi adaptat nevoilor bărbatului modern. Colaborările strânse cu cei mai prestigioşi furnizori de ţesături din Italia şi Anglia, dar şi cu cei mai apreciaţi producători de textile din lume, fac din Viggo un brand puternic care îşi pune uşor amprenta asupra pieţei de haine premium pentru bărbaţi, dar în cadrul acestei colaborări, accentul a fost totuși pus pe lansarea colecției de costume pentru femei.

Nu. Nu este despre feminitate, senzualitate sau sex. Nu este despre femei puternice, libere sau emancipate. Nu este despre costume bărbăteşti purtate de femei sau despre femei îmbrăcate în costume. Nu despre fashion sau artă. Este despre stări. Despre spirit.

Obiective

Lansarea și promovarea liniei de costume pentru femei, precum și atingerea unui segment cât mai mare de consumatori. 

Impact

Peste 100 de costume vândute de Viggo. Recunoaștere în social media și recenzii pozitive în urma apariției colecției pentru femei în revista RED by RC.