Tu ești cel care schimbă lumea chiar în acest moment?
Perfect. Noi venim în ajutorul tău.

#Branding

Noi spunem povestea brandului tău

Astăzi lumea este fragmentată, haotică, chiar imprevizibilă. Brandurile oferă concentrare. Pentru a profita la maximum de această oportunitate, brandurile trebuie să aibă sens, coerență și formă. Proiectăm brandul tău și îl transformăm într-o experiență.

Vezi TOATE LUCRĂRILE
#Content & Partnership

Scriem simplu, dar semnificativ

De la crearea de conținut și intermedierea parteneriatului la optimizarea și sponsorizarea dinamică a conținutului, facem mult mai mult în lumea copywritingului decât v-ați imagina de la o agenție de publicitate.

Vezi TOATE LUCRĂRILE
#Events planning

Nobody does it better

De la concerte și festivaluri de amploare națională la conferințe și evenimente private. În calitate de organizatori de evenimente avem experința cu toate tipurile de festivități și ne dedicăm egal de calitativ fiecărui proiect pe care-l avem în calendar.

Vezi TOATE LUCRĂRILE
#Public Relations

We do PR...

Cu o experiență bogată și cunoștințe privind îmbunătățirea reputației corporative, obiectivul nostru este de a ajuta clienții să comunice într-o lume complexă, să construiască încredere și să conducă schimbările pozitive din societate.

Vezi TOATE LUCRĂRILE
#Social Media

Because we love social media

Creăm conținutul și derulăm campanii Google Ads, Facebook Ads. Avem grijă de conturile tale de socializare, astfel încât să te poți concentra asupra dezvoltării business-ului pe care îl administrezi, în timp ce recunoașterea brandului va crește.

Vezi TOATE LUCRĂRILE